Cookie information

Denne hjemmeside sætter cookies for at opnå en funktionel side og for at huske dine foretrukne indstillinger. Ved hjælp af cookies laver vi statistikker og analyserer besøg på vores side så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføring bliver relevant for dig. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies (enten i form af egne cookies og/eller fra tredjeparter), og at vi behandler de personoplysninger, som indsamles via de cookies.
Læs mere

Indtast din søgning
 
Favoritliste Min konto
Produkter

Hvedekim olie

Hvedekimsolie udvindes af hvedekerner. Hvedekim har kraftig, let sødlig smag. Olien kan blandt andet anvendes i en lækker salat, eller spises som kosttilskud.
2 produkter fundet
   
Hvede har sin oprindelse omkring Middelhavet i Mellemøsten. Hvedekimsolie er en næringsrig olie, der udtrækkes af hvedens korn eller kerner. Olien har en kraftig, let sødlig smag, der minder en del om friskmalet kim. Hvedekimsolie som madolie, kan blandt andet anvendes i salater, eller spises som kosttilskud. Som kosmetisk produkt anvendes hvedekimsolie oftest i cremer pga. dens rige indhold af E-vitamin. Olien menes blandt andet at kunne modvirke ar og strækmærker. 
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Levering
Redigér kurvTil kassen
0
DKK
Levering: