Cookie information

Denne hjemmeside sætter cookies for at opnå en funktionel side og for at huske dine foretrukne indstillinger. Ved hjælp af cookies laver vi statistikker og analyserer besøg på vores side så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføring bliver relevant for dig. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies (enten i form af egne cookies og/eller fra tredjeparter), og at vi behandler de personoplysninger, som indsamles via de cookies.
Læs mere

Indtast din søgning
 
Favoritliste Min konto
Produkter

Hamp olie

Hampefrøolie udvindes af frø fra hampplanten (Canabis). Olien kan både findes i kosmetiske varianter og som madlavningsolie.
2 produkter fundet
   
Hampplanten (Cannabis) har nogle olieholdige frø, som der kan udvindes hampefrøolie af. Hampefrøolie kaldes også andre navne, som ”hampeolie” eller ”hampolie”. Den er udvundet af hampeplantens frø, og kan anvendes som kosttilskud pga. dens naturlige forhold af fedtsyrer. Olien har ry for at være en god og ernæringsrig kilde til essentielle fedtsyrer, proteiner og vigtige aminosyrer. Hampefrøolie som madolie bruges i madretter, smoothies, eller indtages ren. Som kosmetik bruges hampefrøolie blandt andet til at styrke huden og vedligeholde dens elasticitet og fugtighed.
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Levering
Redigér kurvTil kassen
0
DKK
Levering: